Penne s rukolou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Vrátíme do hrnce a zvolna zahříváme. Přidáme máslo a promícháme. Potom vmícháme nahrubo nakrájenou rukolu a nadrobno nakrájená rajčata a zahříváme, až rukola zvadne.
  • 3
    Vmícháme pecorino, ochutíme solí a pepřem. Rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.