Penne s rukolou
40 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 3kusyRajčata
- 200gramůRukola
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstSýr Parmezán
- 500gramůTěstoviny Penne
- 45gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 1lžičkaSůl
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Vrátíme do hrnce a zvolna zahříváme. Přidáme máslo a promícháme. Potom vmícháme nahrubo nakrájenou rukolu a nadrobno nakrájená rajčata a zahříváme, až rukola zvadne.
- 3Vmícháme pecorino, ochutíme solí a pepřem. Rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.