Pepřová omáčka k pečenému masu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
33 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
195 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku vlijeme víno, přidáme koření sedmí druhů a vaříme, aby se víno téměř vyvařilo.
  • 2
    Potom nalijeme olej, přidáme nastrouhaný zázvor, chvilku dusíme, přilijeme worcester, med, zalijeme vývarem, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a povaříme 10 minut.
  • 3
    Před dovařením vhodíme máslo, přilijeme koňak, zamícháme a odstavíme. Připravenou omáčku přelijeme přes sítko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.