Pepřová polévka

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
60 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
469 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V 0,5 litru si uvaříme bujon. Poté odstavíme.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na menší kostičky, česnek nasekáme a osmahneme na olivovém oleji dozlatova.
  • 3
    Přidáme kari, bobkový list, závor, čočku a zamícháme. Přidáme pepř a připravený bujon. Vaříme, dokud čočka nebude měkká. Nakonec přilijeme mléko.
  • 4
    Polévku podáváme teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.