Pepřový biftek se salsou z červené cibule

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata zalijeme v míse horkou vodou a po 30 vteřinách je slijeme a odstraníme slupky a semínka a nasekáme najemno.
  • 2
    Dáme je do mísy s rajčatovou šťávou, lžící oleje, nakrájenou červenou cibulí, křenem, petrželkou, pepřem a promícháme. Přikryjeme a necháme hodinu odpočinout.
  • 3
    Předehřejeme gril.
  • 4
    Roztlučeme zrnka pepře.
  • 5
    Maso nakrájíme na bifteky, potřeme zbytkem oleje po všech stranách a posypeme roztlučeným pepřem.
  • 6
    Bifteky položíme na grilovací mřížku a po každé straně grilujeme 5 minut.
  • 7
    Podáváme se salsou z červené cibule a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.