Perkelt z candáta

35 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce candáta osolíme a necháme asi 30 minut odležet v chladničce.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, vmícháme mletou papriku, zalijeme vodou a povaříme. Do vařícího základu vložíme porce ryby a dusíme 20-25 minut.
  • 3
    Při podávání perkelt obložíme očištěnými, na nudličkami nakrájenými paprikami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.