Perkelt z husích jater
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůJátra husí
- 4lžíceHusí sádlo
- 1špetkaSůl
- 2kusyRajčata
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle. Přidáme mletou papriku, česnek a očištěná játra nakrájená na kousky. Vše dusíme asi 10 minut.
- 2Nakonec přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a osolíme.
- 3Játra vyjmeme, omáčku procedíme a játra v ní ještě krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.