Pestrá kuřecí křídla

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá kuřecí křídla uvaříme v osolené vodě doměkka. V kastrole na oleji osmažíme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné, na plátky nakrájené žampiony a hrášek. Osolíme, opepříme, osladíme, okořeníme zázvorem a zakapeme sójovou omáčkou. Krátce osmahneme. K zelenině přidáme křidélka, zalijeme vývarem rozmíchaným se Solamylem a podusíme 15-20 minut. Potom křídla vyjmeme, zeleninu se žampiony upravíme na talíře a křidélka položíme navrch. Můžeme podávat s vařenou rýží nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.