Pestrobarevný salát s vejci
30 min.
Ingredience
- 5kusůVejce slepičí
- 10kusůCibulka jarní
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 80mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
- 0,25lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut. Necháme je vychladnout, oloupeme a nakrájíme na špalíčky.
- 2V míse smícháme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, špalíčky vajec, osolíme, opepříme a promícháme.
- 3V menší misce smícháme olej, cukr, dijonskou hořčici, sůl, pepř a takto připravenou zálivkou přelijeme vaječnou směs v míse a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.