Pestrobarevný salát s vejci

30 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut. Necháme je vychladnout, oloupeme a nakrájíme na špalíčky.
  • 2
    V míse smícháme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, špalíčky vajec, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 3
    V menší misce smícháme olej, cukr, dijonskou hořčici, sůl, pepř a takto připravenou zálivkou přelijeme vaječnou směs v míse a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.