Pestrý zeleninový nákyp

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek, omytý a na kousky nakrájený pórek i očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev promícháme, vložíme do zapékací mísy. Zalijeme trochou vývaru, osolíme, opepříme a dusíme v troubě asi 15 minut.
  • 2
    Z mouky smíchané s práškem do pečiva, mléka, vajec, soli, pepře a špetky květu připravíme těstíčko. Těstíčkem zalijeme podušenou zeleninu a upečeme v troubě do zlatova.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.