Pikantní borůvkové čatní

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku rozřízneme, zbavíme semínek, opláchneme studenou vodou a nakrájíme ji najemno. Masox rozmícháme s vodou a necháme v hrnku přejít varem.
  • 2
    Ve větší pánvi smícháme vývar z Masoxu, nakrájenou cibuli, chilli papričku, česnek, poměrančovou šťávu, víno, ocet a sušené borůvky. Směs za občasného míchání dusíme, dokud cibule nezměkne a omáčka nezhoustne.
  • 3
    Nakonec čatní dochutíme zázvorem a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.