Pikantní drůbeží játra
35 min.
Ingredience
- 3lžíceTuk
- 1kilogramJátra drůbeží
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 150gramůAnglická slanina
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 4centilitryHruškovice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
44 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
936 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na rozpálený tuk v pánvi vložíme játra, osolíme, opepříme, přisypeme papriku a smažíme 6 minut. Poté játra vyjmeme a uložíme do tepla.
- 2Mezitím na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme očištěnou, jader zbavenou a na proužky nakrájenou papriku.
- 3K paprice přidáme zpět játra, pokapeme pálenkou, necháme zatáhnout a po třech minutách servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.