Pikantní drůbeží játra

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3lžíceTuk
    • 1kilogramJátra drůbeží
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 150gramůAnglická slanina
    • 1kusPaprika žlutá
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 4centilitryHruškovice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
44 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
936 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálený tuk v pánvi vložíme játra, osolíme, opepříme, přisypeme papriku a smažíme 6 minut. Poté játra vyjmeme a uložíme do tepla.
  • 2
    Mezitím na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme očištěnou, jader zbavenou a na proužky nakrájenou papriku.
  • 3
    K paprice přidáme zpět játra, pokapeme pálenkou, necháme zatáhnout a po třech minutách servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.