Pikantní fazolová směs

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nahrubo nakrájíme cibuli a dvě minuty ji za občasného míchání smažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme na kolečka nakrájený párek s protlakem a dusíme další dvě minuty. Do hrnce přidáme opláchnuté fazole, litr vody a vaříme, dokud nezačne směs vřít.
  • 2
    Mezitím od jadérek očistíme feferonky, které pokrájíme na drobno a ihned dáme do hrnce. Vše dochutí pepřem, solí a majoránkou dle vlastní chuti. Vaříme ještě pět minut a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.