Pikantní fazolový salát s hovězím masem
60 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1kusFeferony
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyOkurky nakládané
- 2kusyCibule
- 1200gramůFazole bílé sterilované
- 120gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
9Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.
- 2Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.