Pikantní fazolový salát s hovězím masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
9

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.
  • 2
    Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.