Pikantní hlávkový salát
20 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1šálekVoda pitná
- 1kusCitrony
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceHořčice
- 2kusySalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
601 mg
Postup přípravy
- 1Salát rozkrájíme na čtvrtky a propláchneme pod studenou vodou.
- 2Hořčici umícháme s octem a olejem, přidáme nakrájená, natvrdo uvařená vejce, cukr, sůl a zředíme vodou. Můžeme přidat citronovou šťávu.
- 3Zálivku nalijeme na salát a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.