Pikantní jehněčí masové kuličky s cibulí a rozmarýnem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálené pánvi s 1 lžící oleje smažíme cibuli doměkka s najemno nakrájenou chilli papričkou, necháme zchladnout.
  • 2
    Do misky dáme mleté jehněčí maso, rozmarýn, mletou papriku a cibulku s chilli, dále mouku, nastrouhanou kůru z jednoho citronu a šťávu z půlky citronu, osolíme a promícháme. Přikryté necháme odležet 8 hodin v lednici.
  • 3
    Ze směsi uděláme 28 kuliček, rozložíme na pekáč, potřeme olejem a na grilu opékáme 10 minut, často otáčíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.