Pikantní krůtí plátky z Vysočiny

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky podélně rozřízneme, zbavíme je jadérek, omyjeme a nakrájíme na proužky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Krůtí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    V míse smícháme sójovou omáčku, dvě lžíce oleje, pálivou mletou papriku a pivo. Směs osolíme, vložíme do ní plátky masa a necháme alespoň hodinu marinovat.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme dvě lžíce oleje a marinované maso v něm z obou stran opečeme. Měkké maso vyjmeme a dáme stranou.
  • 5
    Do pánve přilijeme zbývající olej, přidáme nakrájenou papriku a cibule, osmažíme a zalijeme marinádou. Do pánve vrátíme maso, vše promícháme, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.