Pikantní masové karbanátky s kokosem
35 min.
Ingredience
- 6lžicVoda pitná
- 350gramůHovězí maso mleté
- 0,25gramKmín drcený
- 0,25gramKoriandr mletý
- 1kusCitrony
- 1kusVejce slepičí
- 115gramůKokos - mletý (Kopra)
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaSůl
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
75 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
8 g
Cukr
830 mg
Postup přípravy
- 1Mleté hovězí maso smícháme s navlhčeným kokosem.
- 2Na pánvi nasucho osmažíme rozdrcený kmín a koriandr.Prášek vmícháme do masa.Přidáme rozmačkaný česnek,sůl a našlehané vajíčko-aby směs držela pohromadě.
- 3Ze směsi utvoříme stejně velké karbanátky /velikosti lískového oříšku/.Posypeme je moukou a smažíme na rozehřátém oleji do zlatohněda.
- 4Podáváme s dílky citronu nebo limetky-na pokapání šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.