Pikantní medová žebírka
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová žebra
- 3lžíceMed včelí
- 4stroužkyČesnek
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaSůl
- 1kusChilli paprička
- 2lžičkyOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
173 mg
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a vodou opláchneme vepřová žebírka.
- 2Sójovou omáčku, med a pivo smícháme, přidáme nakrájenou chilli papričku a česnek.
- 3Žebírka naložíme do připravené marinády a den necháme uležet.
- 4Poté opékáme na grilu a mažeme směsí, ve které jsme nakládali. Trochu osolíme a poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.