Pikantní okurkový salát
37 min.
Ingredience
- 100gramůOkurka salátová
- 50gramůOkurky nakládané
- 80gramůCibule perlová
- 50gramůCeler řapíkatý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceHořčice kremžská
- 5gramůKopr čerstvý
- 40mililitrůOlej olivový
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
521 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Salátové okurky omyjeme a pokrájíme na kostičky. Celer zbavíme tvrdých vláken a pokrájíme na menší kousky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na kostičky, stejně jako sterilované okurky a cibulky. Kopr nasekáme najemno.
- 2Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme hořčici, olej, kopr a vejce. Nakonec osolíme a opepříme.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.