Pikantní okurkový salát

37 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
521 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové okurky omyjeme a pokrájíme na kostičky. Celer zbavíme tvrdých vláken a pokrájíme na menší kousky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na kostičky, stejně jako sterilované okurky a cibulky. Kopr nasekáme najemno.
  • 2
    Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme hořčici, olej, kopr a vejce. Nakonec osolíme a opepříme.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.