Pikantní omáčka ke zvěřině
15 min.
Ingredience
- 150gramůMarmeláda rybízová
- 1kusCitrony
- 100mililitrůPomerančová šťáva
- 60gramůHořčice
- 200mililitrůVíno červené
- 4gramyZázvor mletý
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky vložíme rybízovou marmeládu, nastrouháme kůru z jednoho citronu a vymačkáme šťávu, přilijeme vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů, červené víno, přidáme hořčici, mletý zázvor, mletý pepř. Ručním šlehačem vyšleháme, až vznikne krémová omáčka, která je velmi vhodná k různým druhům zvěřinových pokrmů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.