Pikantní polévka servírovaná v bochníku

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1668 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
29 g
Sacharidy
257 g
Vláknina
775 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Papriky zbavíme jádřinců a stopek a pokrájíme na nudličky.
  • 3
    Olej rozpálíme s máslem, přidáme cibuli, krájenou papriku a nasekanou chilli papričku.
  • 4
    Smažíme 6 minut, poté vsypeme kukuřici a upravujeme další 2 minuty.
  • 5
    Polovinu zeleninové směsi rozmixujeme.
  • 6
    Obojí smícháme dohromady a naředíme vývarem.
  • 7
    Osolíme a opepříme a vaříme 6 minut.
  • 8
    Hotovou polévku zjemníme smetanou.
  • 9
    Bochníky chleba seřízneme na vrchní straně, střídku vydlabeme a takto upravený chleba naplníme polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.