Pikantní pomazánka z více druhů ředkviček

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
960 mg
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černou ředkev, bílou ředkvičku a červené ředkvičky omyjeme.
  • 2
    1/4 černé s 1/2 větší bílé ředkvičky a 3 červené ředkvičky jemně nastrouháme do mísy. Přidáme k nim nahrubo nastrouhanou kvalitní šunku, žervé sýry, jogurt, sůl, pepř a pomazánku dobře promícháme. Barevná pomazánka je zdravá a má příjemně štiplavou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.