Pikantní rajčatové rizoto

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1636 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
17 g
Sacharidy
316 g
Vláknina
33 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky, zelenou papriku zbavenou stopky a semen nakrájíme na kostičky, nasekáme chilli papričku a umeleme pepř. Dále necháme okapat a na kostky pokrájíme konzervovaná loupaná rajčata.
  • 2
    Ve velké pánvi na rozehřátém oleji restujeme cibuli, zelenou papriku a chilli papričku. Po 3-4 minutách přisypeme rýži, promícháme a ještě opékáme další 3-4 minuty. Opečenou rýži zalijeme vývarem, přidáme rajčata a zakryté poklicí dusíme 30 minut, až se odpaří tekutina a rýže změkne. Hotový pokrm podle chuti opepříme, rozdělíme na talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.