Pikantní roštěnky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, na jedné straně osolíme a poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách jako minutku a necháme na teplém místě.
  • 2
    Do zbylého tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme nakrájené okurky, nasekané kapary, nakrájené sardelové řezy a petrželku. Vše vaříme mírně podlité vývarem na hustší omáčku.
  • 3
    Horké roštěnky upravíme na mísu, nalijeme na ně omáčku a na každou dáme lžičku jogurtu (nebo smetany).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.