Pikantní rybí filé
30 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 1kusPórek
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 5lžicOmáčka sójová
- 1lžičkaSolamyl
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej olivový
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. V míse ho důkladně promícháme s pivem, hořčicí, sójovou omáčkou a Solamylem, podle chuti přidáme pepř a sůl.
- 2Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, vložíme do připravené pórkové směsi a necháme alespoň hodinu uležet v chladu.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, uleželé plátky ryby v něm z obou stran usmažíme doměkka a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.