Pikantní salát z bílých fazolí, žampiónů a smetany

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné jarní cibulky pokrájíme na tenká kolečka. V pánvi rozehřejeme máslo, na něm cibulku za stálého míchání zpěníme. Stroužek česneku utřeme.
  • 2
    Konzervované bílé fazole a sterilované malé žampióny scedíme a dáme je do mísy. Přimícháme k nim zpěněnou cibulku, česnek, čerstvě pomletý pepř a zakysanou smetanu. Vše promícháme, podle chuti dosolíme, salát rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.