Pikantní salát z bílých fazolí, žampiónů a smetany
13 min.
Ingredience
- 2kusyCibulka jarní
- 1,5lžíceMáslo nízkokalorické
- 1stroužekČesnek
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř bílý
- 125gramůZakysaná smetana
- 150gramůFazole bílé sterilované
- 150gramůŽampiony - sterilované
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné jarní cibulky pokrájíme na tenká kolečka. V pánvi rozehřejeme máslo, na něm cibulku za stálého míchání zpěníme. Stroužek česneku utřeme.
- 2Konzervované bílé fazole a sterilované malé žampióny scedíme a dáme je do mísy. Přimícháme k nim zpěněnou cibulku, česnek, čerstvě pomletý pepř a zakysanou smetanu. Vše promícháme, podle chuti dosolíme, salát rozdělíme do misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.