Pikantní salát z červeného zelí s červeným vínem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší hlávku červeného zelí očistíme, rozkrojíme na čtvrtky a vykrojíme košťál. Zelí nakrájíme na velmi tenké nudličky a dáme ho hlubší mísy. Šalotky očistíme, nakrájíme na tenká kolečka a přidáme k zelí. Doložíme sůl, cukr, kmín, pepř, citronovou šťávu a zelí dobře promícháme. Přidáme k němu olivový olej a červené víno a znovu promícháme.
  • 2
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.