Pikantní selské špízy
65 min.
Ingredience
- 2kusyBrambory vařené ve slupce
- 250gramůHovězí maso zadní
- 2kusyPaprika
- 2kusyCibule
- 1kusSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1lžičkaKari
- 1baleníŽampiony - sterilované
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na hrubší kostky si nakrájíme hovězí maso, cibuli, brambory, papriku, hermelín a žampiony bonduelle.
- 2Připravíme si směs z koření: sůl, pepř, páliva paprika a kari. Směs rozdělíme na půl, jednou polovinou posypeme maso, druhou posypeme hotové špízy v průběhu pečení.
- 3Ingredience libovolně napícháme na špejle, vložíme do pekáčku, podlijeme olejem a vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupňů 45 minut. Posledních 5 minut přepneme na horkovzduch.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.