Pikantní selské špízy

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hrubší kostky si nakrájíme hovězí maso, cibuli, brambory, papriku, hermelín a žampiony bonduelle.
  • 2
    Připravíme si směs z koření: sůl, pepř, páliva paprika a kari. Směs rozdělíme na půl, jednou polovinou posypeme maso, druhou posypeme hotové špízy v průběhu pečení.
  • 3
    Ingredience libovolně napícháme na špejle, vložíme do pekáčku, podlijeme olejem a vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupňů 45 minut. Posledních 5 minut přepneme na horkovzduch.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.