Pikantní sledi

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
44 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku nalijeme studenou vodu, přivedeme k varu a lžící opatrně pokládáme vejce do vody, kde je 10 minut vaříme natvrdo. Potom scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Housky nakrájíme a namočíme do 2 dl studené vody a potom je vymačkáme.
  • 2
    Nasolené sledě zbavíme zbytečné vody, drobně nakrájíme, dáme do misky, pokapeme olejem, přidáme oloupanou a nasekanou červenou cibuli, drobně nasekanou chilli papričku, vymačkanou housku, nakrájená vejce, vše promícháme. Dochutíme solí, pepřem, podle chuti přisypeme cukr, nakonec zakapeme vymačkanou citrónovou šťávou a důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.