Pikantní smažené rybí filé
90 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 1kusPórek
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 4lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pórek očistíme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme na kolečka.
- 2Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme ho na plátky.
- 3V míse smícháme nakrájený pórek, pivo, hořčici, sójovou omáčku a mouku, směs dochutíme pepřem a solí, vložíme do ní plátky ryby a necháme je alespoň hodinu v chladu marinovat.
- 4Pak v pánvi rozehřejeme olej a plátky ryby na něm zvolna smažíme z obou stran, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.