Pikantní smažené rybí filé

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme ho na plátky.
  • 3
    V míse smícháme nakrájený pórek, pivo, hořčici, sójovou omáčku a mouku, směs dochutíme pepřem a solí, vložíme do ní plátky ryby a necháme je alespoň hodinu v chladu marinovat.
  • 4
    Pak v pánvi rozehřejeme olej a plátky ryby na něm zvolna smažíme z obou stran, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.