Pikantní směs ze svíčkové

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Chvíli před koncem dušení přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, feferonky a očištěné, na plátky nakrájené žampiony.
  • 3
    Nakonec vmícháme kečup, vše zalijeme vínem, promícháme a jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.