Pikantní směs ze svíčkové
50 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 500gramůHovězí svíčková
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 2kusyFeferony
- 100mililitrůVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 120gramůKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Chvíli před koncem dušení přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, feferonky a očištěné, na plátky nakrájené žampiony.
- 3Nakonec vmícháme kečup, vše zalijeme vínem, promícháme a jen prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.