Pikantní těstoviny s hřiby
45 min.
Ingredience
- 100gramůHrášek mražený
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 2lžíceRozmarýn čerstvý
- 1špetkaSůl
- 300gramůTěstoviny Fettuccine
- 20gramůHouby sušené
- 1kusPórek
- 100mililitrůVíno bílé
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
5 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
10 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Houby dejte na 20 minut do teplé vody nasáknout, poté vymačkejte přebytečnou vodu, tu si schovejte, houby dejte stranou.
- 2Bílou část pórku nakrájejte na tenká kolečka.
- 3Do většího rozpáleného hrnce nalijte olej, nasypte pórek a smažte na středním ohni 5 minut za občasného míchání, přidejte houby, víno a minutu vařte, přilijte vývar a 6 lžic vody zbylé z namáčení hub.
- 4Přisypte rozmražený hrášek, fazole, chilli koření, rozmarýn a sůl. Vařte 6 minut za občasného míchání.
- 5Těstoviny uvařte v dostatečném množství osolené vody na skus, sceďte a přisypte do hrnce, promíchejte a podávejte.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.