Pikantní těstoviny s hřiby

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
5 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
10 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby dejte na 20 minut do teplé vody nasáknout, poté vymačkejte přebytečnou vodu, tu si schovejte, houby dejte stranou.
  • 2
    Bílou část pórku nakrájejte na tenká kolečka.
  • 3
    Do většího rozpáleného hrnce nalijte olej, nasypte pórek a smažte na středním ohni 5 minut za občasného míchání, přidejte houby, víno a minutu vařte, přilijte vývar a 6 lžic vody zbylé z namáčení hub.
  • 4
    Přisypte rozmražený hrášek, fazole, chilli koření, rozmarýn a sůl. Vařte 6 minut za občasného míchání.
  • 5
    Těstoviny uvařte v dostatečném množství osolené vody na skus, sceďte a přisypte do hrnce, promíchejte a podávejte.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.