Pikantní treska v medu
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžícePažitka
- 2lžíceMed včelí
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1špetkaChilli paprička
- 1000gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
564 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Najemno si nasekáme cibuli s pažitkou a v míse ji smícháme s olejem. Přidáme petržel, chilli, sójovou omáčku a med. Všechno důkladně promícháme a necháme 5 minut v ledničce odležet.
- 2Mezitím si očistíme tresky, zbavíme je ploutví a ocasu. Nožem lehce nařízneme po celé délce z obou stran. Připravenou marinádou tresky naplníme. Maso poté opět přiklopíme zpět k sobě a dáme do ledničky na 1 hodinu odležet.
- 3Grilovací desku pořádně potřeme olejem a tresky necháme na vysokou teplotu grilovat z obou stran, dokud nejsou měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.