Pikantní treska v medu

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
564 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno si nasekáme cibuli s pažitkou a v míse ji smícháme s olejem. Přidáme petržel, chilli, sójovou omáčku a med. Všechno důkladně promícháme a necháme 5 minut v ledničce odležet.
  • 2
    Mezitím si očistíme tresky, zbavíme je ploutví a ocasu. Nožem lehce nařízneme po celé délce z obou stran. Připravenou marinádou tresky naplníme. Maso poté opět přiklopíme zpět k sobě a dáme do ledničky na 1 hodinu odležet.
  • 3
    Grilovací desku pořádně potřeme olejem a tresky necháme na vysokou teplotu grilovat z obou stran, dokud nejsou měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.