Pikantní uzenina
25 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 2kusyFeferony
- 100mililitrůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 400gramůKlobása Dunajská
- 2lžíceKečup
- 2kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
64 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do kastrůlku dáme očištěné feferonky, kečup, hořčici, přilijeme olej, ocet a worcester. Vše zamícháme a necháme přejít varem. Po vychladnutí do směsi přidáme majonézu.
- 2Uzeninu nakrájíme nadrobno, okurky pokrájíme na kolečka, vše promícháme, podle chuti osolíme nebo přikyselíme. Přimícháme připravenou směs, rozdělíme do čistých skleniček a necháme asi 4 dny v chladu uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.