Pikantní vepřové řízky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Maso po obou stranách poprášíme moukou.
  • 2
    Řízky opečeme na másle z obou stran a mírně podlité dusíme do poloměkka.
  • 3
    Do šťávy přidáme smetanu, hořčici, jemně nakrájené okurky a nasekané kapary. Vše dusíme doměkka.
  • 4
    Podáváme s noky, těstovinami nebo s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.