Pikantní vepřový plátek

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a naklepeme, vetřeme do něj drcené koření a zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Snížíme teplotu a zvolna dopékáme 4 minuty, vyjmeme a dáme do tepla. Oloupeme cibuli a nakrájíme na špalíky, slijeme meruňkový kompot, cibuli orestujeme na výpeku z plátků, zalijeme vývarem a
  • 2
    smetanou, povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme meruňky a necháme prohřát.
  • 4
    Maso rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.