Pikantní vývar s krevetami a nudlemi

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
21 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
15 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mixéru rozdrtíme nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, opražené kešu oříšky a tenké plátky voňatky. Nudle uvaříme dle instrukcí na obalu a odložíme stranou.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme rozemletou směs a restujeme za stálého míchání 2 minuty, aby oříšky zhnědly.
  • 3
    Přidáme rybí omáčku, směs na kari, kokosové mléko, kostku drůbežího bujonu a listy kari. Vše povaříme cca 10 minut.
  • 4
    Na malé kousky rozkrájíme rybí maso a přidáme i s krevetami do kokosového vývaru. Cca 4 minuty povaříme, poté uvařené maso vyjmeme a uchováme v teple.
  • 5
    Velký tác vyložíme nakrouhanými listy salátu. Naaranžujeme navrch fazolové výhonky, na nudličky pokrájenou okurku, nadrobno sekanou cibulku spolu s připraveným rybím masem, krevetami a nudlemi. Salát podáváme s mísou krevetových krekrů a vývarem zvlášť slitým do nádoby s vyšším okrajem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.