Pilaf se štičím masem
25 min.
Ingredience
- 200gramůRohlíky bílé
- 20gramůPetržel kudrnka
- 1lžičkaSůl
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1000mililitrůVývar rybí
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1000gramůŠtika obecná
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
150 mg
Postup přípravy
- 1Filety ze štiky pokrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa lehce orestujeme. Rybí vývar v hrnci zahřejeme, přidáme posekanou petrželku, vložíme osmažené kousky ryb a vaříme 5 minut.
- 2Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.