Pilaf se zeleninou

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1392 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
66 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře vykostíme, maso nakrájíme na menší kostky.
  • 2
    Z kostí a kůže uvaříme silný vývar. V hrnci na rozehřátém oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní maso a spolu pomalu osmažíme dozlatova. K masu přidáme předvařenou rýži, pokrájená rajčata a papriky na kolečka, vše osolíme, opepříme, přilijeme kuřecí vývar a dusíme pod pokličkou do měkka. Hotový pilaf je bez tekutiny, proto ho vaříme pomalu, až do doby, dokud se tekutina nevyvaří.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.