Pilaf ze skopové plece se sýrem

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
48 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu vlijeme olej, přidáme propláchnutou rýži a osmahneme ji, Osolíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a zalijeme vodou tak, aby sahala asi 2cm nad rýži. Pod pokličkou dusíme rýži téměř doměkka. Omyté skopové maso uvaříme v mírně osolené vodě doměkka (můžeme použít tlakový hrnec.) Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem ze skopového masa a omáčku chvíli povaříme. Do rýže vmícháme uvařené maso nakrájené na kostky, upravíme na talíře a přelijeme omáčkou. Nakonec pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.