Pilaf ze skopového masa

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme s mletou paprikou na rozehřátém sádle v pekáčku.
  • 2
    Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, mírně podlijeme horkou vodou a vložíme do trouby dusit.
  • 3
    Když je maso téměř měkké přidáme přebranou propláchnutou a spařenou rýži, podlijeme asi dvojnásobkem vody a dodusíme, až maso i rýže změknou.
  • 4
    Potom vmícháme do pokrmu strouhaný sýr.
  • 5
    Podáváme se salátem, případně i s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.