Pilobřich s ostrou červenou omáčkou

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme troubu na 200°C.
  • 2
    Do kastrolu nalijeme olej a na rozehřátý dáme 2 konzervy rajčat i se šťávou, přidáme 2 lžíce naložených kaparů, osolíme, opepříme a vaříme 5 minut.
  • 3
    Polovinu takto uvařené šťávy nalijeme do pekáče, do kterého poklademe rybí filety a dolijeme zbytek omáčky. Vložíme do trouby a necháme péct asi 20 minut, dokud ryba není dopečená.
  • 4
    Servírujeme na talíř. Položíme filet a polijeme ho omáčkou, ozdobíme na nudličky pokrájenou čerstvou bazalkou a pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.