Pilobřich vařený v páře

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
37 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
100 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme, vykucháme, odstřihneme ploutve, vevnitř potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 2
    6 g bazalky nasekáme na menší kousky a přidáme do spodního zásobníku na vodu u parního hrnce. Rybu necháme vařit v páře 30 minut.
  • 3
    Zbytek bazalky nasekáme, smícháme se zbytkem oleje, šťávou z citronu, špetkou soli a pepře a cukrem.
  • 4
    Uvařenou rybu servírujeme přelitou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.