Pirožky plněné paštikou

0 min.
Česká republika
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3865 kcal
Bílkoviny
114 g
Tuky
293 g
Sacharidy
194 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychlazené listové těsto rozválíme na plát, nakrájíme na čtverce 10 x 10 cm, okraje potřeme rozšlehaným vejcem s mlékem a špetkou soli, naplníme játrovou paštikou utřenou se žloutky.
  • 2
    Čtverce přeložíme do tvaru pirožky, okraje dobře přitiskneme a potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 3
    Pirožky posypeme plátky loupaných mandlí.
  • 4
    Pečeme v troubě do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.