Pistáciové lassi

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor oloupeme a najemno nasekáme. Pistácie oloupeme, přelijeme vroucí vodou, sloupneme a nasekáme nahrubo. Omytou okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše rozmixujeme s jogurtem a citronovou šťávou, přidáme 400 ml vychlazené minerálky bez příchuti, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Lassi naplníme do 4 sklenic a ozdobíme kolečky okurky a pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.