Pivní guláš z klobás
43 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůPórek
- 2lžíceOlej rostlinný
- 400gramůKlobása debrecínská
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2lžičkyMajoránka
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 60mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
45 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a pórek nakrájíme na plátky, klobásy na tenčí kolečka.
- 2Na oleji zpěníme cibuli s pórkem, přidáme klobásy a restujeme. Poté přisypeme koření, sůl, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.
- 3Nakonec vmícháme mouku, kterou jsme rozšlehali ve vodě a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.