Pivní hovězí cibulačka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci rozpálíme olej, osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku s cukrem. Cibulka by měla změknout a zkaramelizovat.
  • 2
    Mezitím rozpálíme velkou pánev. Na plátky nakrájené maso osolíme, opepříme a dáme opékat na pánev. Postačí 3 až 4 minutky z každé strany, aby maso zůstalo uvnitř šťavnaté.
  • 3
    Do hrnce přidáme česnek, bobkový list a pivo. Přivedeme k varu a zalijeme vývarem. Poté opět přivedeme k varu a dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Maso nakrájíme na drobné proužky a přidáme do polévky. Na závěr polévku ještě ozdobíme trochou petrželky a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.