Pivní jihomoravský špíz

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
70 mg
Cukr
322 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvrdý sýr a salám nakrájíme na větší kostičky. Žampiony očistíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme je na poloviny.
  • 2
    V misce rozšleháme vajíčka s pivem a hladkou mouku, těstíčko dochutíme pepřem a solí. Připravené kousky sýra a salámu a půlky žampionů v něm obalujeme a postupně střídavě napichujeme na grilovací jehly nebo špejle.
  • 3
    Špízy pečeme ve větší pánvi na rozpáleném oleji, v průběhu pečení je obracíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.