Pivní polévka s brynzou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
74 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí osolené vody vložíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory. Když jsou téměř měkké, přidáme rozdrobenou brynzu a pivo. Na mírném plameni vaříme. Na závěr do polévky zavaříme nočky.
  • 2
    Nočky připravíme z mouky, vejce, mléka a másla. Vše dobře promícháme, až vznikne hladké těstíčko, z kterého namočenou lžičkou vykrajujeme malé nočky.
  • 3
    K polévce servírujeme chlebové krutony smažené na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.