Pivní polévka s vývarem a smetanou
30 min.
Ingredience
- 800mililitrůVývar drůbeží
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1krajícChléb konzumní
- 2špetkyMuškátový květ
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůKlobása Dunajská
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 0,33lžičkaSůl
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
29 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Z chleba odkrojíme kůrku, střídku pokrájíme a vaříme v hrnci s pivem a vývarem. Přimícháme sůl, koření a na kolečka nakrájenou klobásu. Vaříme zhruba dvacet pět minut. Před koncem varu zašleháme smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.